Bell Schedules

Sardis High School

Modified Bell Schedule 2020-2021

 

Monday

1st        7:45-8:31         46 Minutes

2nd       8:35-9:21         46 Minutes

Break   9:21-9:30         9 Minutes

3rd        9:32-10:18       46 Minutes

4th        10:22-11:08     46 Minutes

5th        11:12-12:25     (73 Minutes, 48 Class, 25 Lunch)

6th        12:29-1:15       46 Minutes

7th        1:19-2:05         46 Minutes

8th        2:09-2:56         47 Minutes (*All Bus riders leave at 2:56: Car Riders/Drivers 3:00)

 

Tuesday/Thursday (Periods 1,3,5,7)

1st        7:45-9:15         90 Minutes

Break   9:15-9:25         10 Minutes

3rd       9:27-10:57       90 Minutes

5th        11:00-12:55     (115 Minutes, 90 class, 25 lunch)

Lion     12:58-1:30       32 Minutes

7th        1:33-2:56         83 Minutes (*All Bus riders leave at 2:56: Car Riders/Drivers 3:00)

 

Wednesday/Friday (Periods 2,4,6,8)

2nd      7:45-9:15         90 Minutes

Break   9:15-9:25         10 Minutes

4th       9:27-10:57       90 Minutes

6th       11:00-12:55     (115 Minutes, 90 class, 25 lunch)

Lion     12:58-1:30       32 Minutes

8th       1:33-2:56         83 Minutes (*All Bus riders leave at 2:56: Car Riders/Drivers 3:00)

 

 


Website by SchoolMessenger Presence. © 2020 Intrado Corporation. All rights reserved.